Ny leverantör för vår webbsajt

Som ni vet så har vi haft stora problem med webbsajten som inte fungerat korrekt. Det har blivit en hel del ”downtime” och trots flera försök att lösa detta problem så har vi inte lyckats. Därför tog vi beslut att flytta sidan till Egensajt som är ett webbhotell som erbjuder kvalitativa tjänster till ett ganska lågt pris. När vi såg över vilka leverantörer som fanns att tillgå så var det främst kompetensen hos Egensajt som var den avgörande faktorn för oss.

Problemen verkar nu ha blivit lösta och hittills flyter det på väldigt fint utan några driftstörningar. Vi kommer troligtvis att uppdatera webbsajten med nya funktioner men detta kommer inte att genomföras förrän till höst. För er som försöker hitta ett bra webbhotell så tycker jag att ni genast ska sluta leta och istället ge Egensajt en chans där man också kan köpa domän till halva priset jämfört med andra sidor. Tänk på att priset första året är halverat och under resterande år så gäller ordinarie pris som ligger på runt hundralappen.

Ni läsare får gärna skicka mejl till oss och tipsa om vilka förbättringar ni hade velat se på webbsajten. Förutom att man inom en snar framtid ska kunna registrera sig som användare så kommer vi också att lansera ett nytt system för kommentarer.